Bel mij op: 06 52 67 07 19 of mail naar wim.van.der.sterre@hometeam.nl hometeam.nl

Over mij

"De franchisenemer van HomeTeam is een zelfstandige ondernemer die zich via de franchiseformule aan HomeTeam heeft verbonden. Uitstekend vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service zijn belangrijke waarden voor de franchisenemer."

Over mij

Wim van der Sterre is een allround schilder die al vele jaren ervaring heeft in het schildersvak. Door deze jarenlange ervaring heeft hij alle kennis en vaardigheden in huis die hij nodig heeft om uw (complexe) schilderklussen op hoog niveau af te ronden. En omdat hij zijn passie voor schilderen in al die jaren niet verloren heeft, weet u zeker dat er met enthousiasme aan uw klus gewerkt wordt.

Binnen- en buitenschilderwerk door Wim van der Sterre

Wim van der Sterre kan u helpen met al het schilderwerk dat binnen of buiten uw woning uitgevoerd moet worden. Het kan hierbij gaan om eenvoudig schilderwerk zoals het witten van de muren, maar Wim van der Sterre kan ook de uitgebreidere schilderwerkzaamheden voor u uitvoeren. Denk hierbij aan het schilderen van de moeilijk bereikbare dakkapel of het schilderen van een hoog plafond in uw woning.

De werkwijze van Wim van der Sterre

Wim van der Sterre is een spontane en eerlijke man die altijd zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Huurt u deze schilder in, dan wordt u betrokken bij het proces. Zodat u uw mening kunt geven en u precies weet wat er gaat gebeuren in of rondom uw woning. De klanten van Wim van der Sterre zijn altijd tevreden met het eindresultaat en dit komt simpelweg omdat deze schilder naar honderd procent tevredenheid streeft in al zijn schilderklussen.

Het werkgebied van Wim van der Sterre

Wim van der Sterre is gevestigd in Elim. Wilt u Wim van der Sterre inhuren voor schilderwerk? Neem contact op of vraag een offerte aan.

Contact