Bel mij op: 06 52 67 07 19 of mail naar wim.van.der.sterre@hometeam.nl hometeam.nl

Projecten

Projecten van Wim van der Sterre

Wim van der Sterre heeft al jaren ervaring als allround schilder. Hij neemt allerlei schilderklussen op zich, van eenvoudige schilderwerkzaamheden tot schilderwerk waar veel herstel en schuurwerk bij komt kijken of wat in omvang een grote schilderklus is. Meer over schilderwerk dat Wim van der Sterre voor u kan uitvoeren, leest u op deze pagina.

Klik hier voor enkele projecten.

Bekijk projecten

Schilderwerk in uw woning

Wim van der Sterre kan de wanden, plafonds en plinten van uw woning van een nieuwe laag verf voorzien voor een frisse uitstraling. U kunt hem ook inhuren voor de meer complexe projecten. Denk hierbij aan het witten van de hoogste plafonds, het behandelen van oude lekkage plekken of houtwerk waarbij sprake is van houtrot. Zijn de muren, kozijnen en/of deuren aan een nieuwe laag verf toe? Dan kunt u dit toevertrouwen aan deze allround schilder.

Schilderwerk buiten uw woning

Niet alleen in uw woning, maar ook aan de buitenzijde van uw huis kan Wim van der Sterre totaalwerk leveren. U kiest zelf of u enkele elementen wil laten schilderen of de gehele buitenzijde van uw woning van een nieuw laag verf wilt laten voorzien. Van de deuren tot de kozijnen, de houten panelen aan de voorzijde of achterzijde van uw woning en de dakkapel: deze allround schilder zorgt dat uw woning vakkundig en in de kleur naar uw wens wordt geschilderd.

Heeft u een schilderklus? Neem dan contact op met Wim van der Sterre of vraag een offerte aan.

Contact